ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Πανελλήνια ένωση καταστημάτων λιανικής και διαδικτυακής πώλησης ωρολογίων και κοσμημάτων

Η Πανελλήνια Ένωση Καταστημάτων Λιανικής & Διαδικτυακής Πώλησης Ωρολογίων και Κοσμημάτων αποτελεί το πιο σύγχρονο, αξιόπιστο και δυναμικά αυξανόμενο δίκτυο στον ελληνικό χώρο εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές προστιθέμενη εγγύηση και αξία στις αγορές τους.

Οι έμπειροι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες της ένωσης με περισσότερα από 50 καταξιωμένα φυσικά και online καταστήματα σε όλη την Ελλάδα είναι οι επίσημοι μεταπωλητές των συνεργαζόμενων brands.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε 100% γνήσια και αυθεντικά προϊόντα από τις επίσημες αντιπροσωπείες των brands με εγγυήσεις που έχουν ενεργή και άμεση ισχύ στην Ελλάδα χωρίς ψιλά γράμματα και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το εξειδικευμένο δίκτυό μας προσφέρει επίσης:

  • Υψηλού επιπέδου After Sales Service εγκεκριμένο από τις επίσημες αντιπροσωπείες.
  • Δωρεάν ρύθμιση μπρασελέ, ώρας και χρονογράφου του νέου ρολογιού σας σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου με επίδειξη της εγγύησης αγοράς του από το δίκτυο.
  • Εξυπηρέτηση εγγύησης ωρολογίων σε καταστήματα του δικτύου που διαθέτουν το ίδιο brand.
  • Δωρεάν έλεγχο στεγανότητας σε αδιάβροχα ρολόγια εντός εγγύησης.
  • Επιπλέον χρόνο εγγύησης ή/και παροχές σε επιλεγμένα brands σε επιλεγμένες περιόδους.
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και service σε οποιοδήποτε κατάστημα ακόμα και μετά τη λήξη της εγγύησης.


Κάθε e-shop μέλος του δικτύου διαθέτει και φυσικό κατάστημα με έμπειρο προσωπικό για να σας εξυπηρετήσει προσωπικά, να απαντήσει σε κάθε απορία σας, να σας συμβουλέψει και να σας κατευθύνει στο προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Επίσης κάθε μέλος του δικτύου είναι και μία ανεξάρτητη επιχείρηση υπεύθυνη για τα προϊόντα και τις πωλήσεις της. Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα μετά από αγορά σας εντός του δικτύου θα θέλαμε να μας το γνωστοποιήσετε στέλνοντας σχετικό email στο info @ wjunion.gr.

Authenticity Watches

Στα καταστήματά μας θα βρείτε 100% γνήσια και αυθεντικά προϊόντα από τις επίσημες αντιπροσωπείες των brands με εγγυήσεις που έχουν ενεργή και άμεση ισχύ στην Ελλάδα χωρίς ψιλά γράμματα και δυσάρεστες εκπλήξεις

Αν έχετε απορίες.. επικοινωνήστε μαζί μας